Blog


Dva volné dny na Madeiře jsme využili na krásné tůry po tamější přírodě a rozhodně se tam ještě vrátíme, protože Madeira v tomto ohledu nabízí opravdu poklady ve formě nádherných výhledů. Poté započala naše 3 denní přeplavba Atlantikem do Maroka. Vlny, vítr, déšť i slunce a hvězdy. Plavba plná pocitů, emocí, mořské nemoci i čiré radosti a hlavně...

Rozjíždky, kdy jsme se po 6h potkali v cíli o špičku lodi, nervozita, emoce, fuck upy, totální soustředění a trpělivost v malém větru při získávání metrů v dlouhých hodinách navigačky. Euforie. Neuvěřitelná souhra v týmu na vodě i mimo ni. Ranní běhání pro Poseidona v délkách 7,77km (číslo lodi) nebo 11,11km, abychom nic nepodcenili :D Obrovská...

Acro hrátky

24.09.2023

... a když na jachtařských závodech nefouká, zkracujeme si čekání na vítr aktivně 😁

Propadli jsme nové vášni! Přišli jsme k tomu úplně náhodou, úplně neplánovaně a totálně nás to pohltilo :) Acro.

Na konci dubna, ještě za dost chladného počasí, jsme oprášili našeho fireballa a vyrazili na první trénink na Nechranice. Od té chvíle jsme bojovali na závodech na Nových Mlýnech, Nechranicích a brzy nás čeká třeba Orlík nebo Lipno.

Ke squashi jsem se částečně vrátila v loňské sezoně. "Částečně" znamená, že hraji pouze extraligu s týmem Girl power a na konci sezóny se pak účastním MČR ve čtyřhrách žen :)


Vyrazili jsme si užít prodloužený sportovně lyžařský i relaxační víkend do Rakouska. Naším cílem byl Zillertal a rodinný wellness hotel Theresa. Theresa je klasický tyrolský rodinný podnik uprostřed zillertálských Alp. Ale tak úplně "klasický" není. Ten hotel budete milovat!

Celovíkendový Kurz záchrany na moři s Kačkou Křelinovou Staňkovou byl velkoparádní! Zaznělo spoustu hodně zajímavých informací. Věcí, které běžně člověk neví, ale je rozhodně fajn je vědět a mohou zachránit život.