Blog

Jako aktivní běžkyni a kondiční trenérku mě právě téma chytrého virtuálního kouče v hodinkách velmi zaujalo. A to hned ze dvou důvodů. Tím prvním je fakt, že neustále někomu, každý den, vymýšlím tréninky, sama pak také denně sportuji a tak dost ocením, pokud mi "někdo" trénink nastaví. A za druhé - sice už nějakou dobu běhám, ale samotný běh nikdy...

Dostaly se ke mně na vyzkoušení běžecké boty od Adidas - Ultraboost 22. První moje myšlenka byla, že designově jsou to boty minimálně zajímavé. Navíc Adidas navázal spolupráci se společností Parley for the Oceans a vyrábí tak boty z materiálu plastového odpadu posbíraného v oceánech. Což je sympatický krok.

Vysvědčení. Jako známe to všichni. Mnohé z nás už dohnala karma a "užíváme" si školní léta s pubertálním výrostkem po boku.

K čemu je dobrá rovnováha?
Napadá mě spousta argumentů. Je důležitá třeba při běhu. Rovnováha je totiž o spolupráci malých svalů (např. v kotníku, kolenou, kyčli...) s těmi velkými. O zpevnění. O zapojení středu těla. Hodí se tedy na běh, bruslení, pro jachtaře, surfaře, skateboardisty, lyžaře, pro badmintonisty.. Pro "obyčejný " život.